Назва мобільного заголовка телефону

Мереживне боді

Мереживне боді

Завдання мережива – кружляти голови незвичайною ніжністю, вишуканістю та сексуальністю. Ніщо так не хвилює свідомість чоловіка, як найніжніші матеріали на тілі своєї коханої. Ви й самі, напевно, божеволіли від дотику тонкого мережива до своєї шкіри, чи не так? Саме тому ми сьогодні вирішили написати про якість прозорої тканини, її походження та види мереживної білизни.

Єдиний предмет спідньої білизни, який ми рекомендуємо кожному покупцю, незалежно від фігури, – це мереживне боді. Є так багато варіантів, з чим його вдягнути! У сучасному світі це універсальний одяг, який ви зможете носити за межами спальні!

krugevo-1

Мереживо в історії моди

Де ж потрібний текстильний елемент "мереживо"? В обрамленні одягу, комірців, рукавів сукні, боді жіночого мереживного , халата та низу виробу, а також при пошитті нижньої білизни. В останньому випадку воно відіграє роль збудника фантазій та приємного до тіла текстилю. Саме тому мереживні трусики, бюстьє і боді вибирають не тільки модниці, а ще й розуміються на виборі спідньої білизни та спокусі жінки.

За способом виробництва розрізняють в'язане мереживо, плетене на спеціальних верстатах і пошите. Причому виготовляють тканинний матеріал або ручним способом або машинним. Найпопулярніші та якісні мережива роблять у Німеччині та Бельгії, а також Франції, Туреччини, на Мальті та в Італії.

Мереживна досконалість та її вартість

Якщо ви все ще вважаєте, що мереживне боді як білизну можна купити в Україні за смішною вартістю, це оманливо і не зовсім адекватно. Адже, щоб зробити мереживо, треба спочатку вигадати орнамент, потім виконати найтонші переплетення ниток, а в результаті отримати ідеальну текстильну чарівність.

Єдиний варіант заощадити - купити боді мереживне жіноче за знижковою ціною, як на нашому сайті. Але це означає, що придбаний товар – бракований. У нашому магазині це виключено. Якщо білизна залежала, ми обов'язково надамо інформацію в описі. Найчастіше магазин часто поповнюється новою білизною, а останній розмір часто розпродається. Тому ви можете встигнути зробити свій правильний вибір і завжди бути чарівною!

Вибираємо мереживний виріб

У нашому магазині ви можете вибрати романтичний мереживний комплект таких фірм як Nicoletta та Ozkan. Надівши ніжне мереживне боді, ви перетворитеся на прекрасну божественну квітку. Наш асортимент постійно поповнюється новим трикотажем, є такі види боді:

  • з коротким рукавом чи з довгим;
  • у вигляді майки на тонких або широких бретелях;
  • повністю мереживні боді;
  • з сітчастим верхом та трикотажним низом;
  • боді з широкими мереживними бретелями;
  • одяг із коміром стійкою.

Ви можете віддати перевагу будь-якому з найпопулярніших кольорів боді – білий, бежевий, чорний, шоколадний. Що стосується розмірів, на сайті цей вибір здійснюється за розмірною шкалою: від найменшого S до 2XL (підходить на параметри 50-52).

Слід уважно поставитися до вибору матеріалу, залежно від призначення боді, так, якщо це елемент еротичної гри, віддавайте перевагу мереживам, у будь-якому випадку має бути зручно. Ми довіряємо якості турецьких виробників, і тому користуємося одягом, який реалізуємо.

Вся спідня білизна містить різну кількість натуральних та штучних волокон. Другі необхідні, щоб річ була еластичною та практичною, а також добре відводила вологу. Позначте галочкою те, що хотіли б бачити у своєму виробі. Наприклад, додавання віскози робить річ подібно до другої шкіри, а роль модалу, як віскозної похідної, у мокрому ефекті та своєрідному блиску, який він надає. Отже, ви можете відзначити поєднання бавовни та еластану, віскози та еластану, поліестеру, а також сумішову тканину бавовни, модалу та еластичного волокна. Підібравши матеріал, колір та розмір, вам легше буде визначитися з моделлю на фото.

Крім мереживного боді в асортименті також ексклюзивні нічні сорочки з мереживом, привабливі піжами, чарівні набори спідньої білизни з мереживним бюстгальтером оптом та трусиками, майки та топи. Вибір не обмежений, як жіноча фантазія.

Існує думка, що чим красивіша жінка, тим вимогливіша вона у виборі одягу та аксесуарів, спідньої білизни та прикрас. Можливо, частково це так, але наші мереживні боді здатні творити чудеса. Ми вважаємо, що негарних не буває, часом вистачає просто трохи прикрасити і піднести себе в кращому світлі. Достатньо боді жіноче мереживне купити , надіти його і розцвісти подібно до пахучої квітки. Боді жіночі бувають повністю мереживними чи частково. У будь-якому випадку, слід вибирати, відштовхуючись від особистих смаків.

krugevo-2

Як носити білизну – поради та рекомендації

Мереживне боді можна носити будь-куди – під діловий костюм на офіційну зустріч, або як еротичний елемент образу. І найнеймовірніше, що мереживне боді – ідеальний одяг для чудової фотосесії.

При виборі боді, який підійде для зйомки в будуарі і для побачення, ми рекомендуємо вибрати білизну з чашками на підкладці або кісточках, з непрозорим бюстгальтером. Звичайно, на ліфі має бути трохи прозорого мережива, але якщо ви вже прикриті своїм бюстгальтером, це автоматично робить комбідрес трохи схожим на цікаву мереживну сорочку. Носити м'яке та затишне мереживне боді у такому виконанні можна з джинсами з високою талією та симпатичними туфлями на підборах.

Багато хто думає, що незручно відвідувати санвузол у цьому елементі одягу, але у нього є зручні гачки, які з легкістю відстібаються. Коли ви надягаєте боді, вам не потрібно турбуватися про те, що воно розстебнеться, сумнівається або перекрутиться під час носіння, тому що це щось на зразок цілісного купальника.

Отже, щоб купити боді мереживне чорне, біле чи бежеве в унікальному дизайні від турецьких брендів, заходьте до нашого магазину та обирайте. Можете почитати відгуки про модель, що сподобалася. Щодня на сайті акції на певні товари в роздріб , а для гурту у нас діє накопичувальна знижка.

Попередня стаття

Жіноче боді з довгим рукавом

Наступна стаття

Туніка жіноча літня