Назва мобільного заголовка телефону

Жіноче боді з довгим рукавом

Жіноче боді з довгим рукавом

У гонитві за ідеальним і досконалим тілом більшість дівчат і жінок вдаються до хитрощів у підборі одягу. Боді – це саме те, що потрібно, щоб підкреслити свою витонченість. Боді жіноче з довгим рукавом виготовляється з м'яких та ніжних еластичних матеріалів. Цей вид одягу просто паличка-рятувала в підборі образів на кожен день. Варто відзначити, що видів одягу так само багато, як і фасонів, кольорів, розмірів. Жінки також можуть носити їх як спідню білизну, спортивний або базовий одяг. Тому на нашому сайті ви обов'язково закохаєтеся в боді з Туреччини та оберете один або кілька товарів оптом або в роздріб з нашого асортименту.

Види боді, як вибрати відповідну модель

Боді – це цілісний одяг, що обтягує, з рукавами або без, хоча верх може бути виконаний більш вільно. При необхідності вона служить не тільки білизною. Вигляд цього одягу схожий на купальник і трико. Застібається на гачки, кнопки чи липучки. Боді жіночі шиються з нейлону, бавовни чи мережива, але, як правило, у складі тканини є еластичне волокно, таке як спандекс.

Видів моделей існує безліч, це і мереживне боді з довгим рукавом, еротичним вирізом горловини, і повністю закриті моделі водолазки, з об'ємними рукавами та укороченими на кшталт футболки. Виробники намагаються догодити кожній жінці, пропонуючи купити боді в оригінальному стилі.

В даний час є безліч варіантів виробів, і у вас є нескінченний вибір. Ви можете вибрати від водолазок та боді жіноче з довгим рукавом до одягу для активного відпочинку та коригувальної білизни. Вони виготовлені з різних тканин у яскравих та пастельних відтінках.

Отже, види боді, популярні сьогодні:

  • відкриті моделі без рукавів, вони можуть виготовлятися в стилі майки-борцівки або прилеглої футболки, на тоненьких лямках або ширших;
  • боді жіноче з довгим рукавом призначені, щоб зігріти руки, і надати образу витончений вигляд, це найбільш затребуваний вид білизни, можна вибрати модель з квадратним або круглим вирізом, відкритими плечима або аналог водолазки;
  • боді з об'ємними рукавами або сорочкою/блузою як верх – ефектні моделі підійдуть для свята або ділової зустрічі.

Як бачите, випускають різні фасони, є серед них спідня білизна, а є той одяг, який є самостійним елементом композиції, що можна з успіхом застосувати на будь-якому заході та повсякденному носінні.

Body-1

Як і куди носити боді з рукавами

Боді надзвичайно універсальні, і їх можна носити в різних образах. Вони допомагають зібратися на захід набагато швидше та розслабленіше. Оскільки боді застібаються на кнопку, вони залишаються на місці і не задираються. Це робить одяг чудовим варіантом для поєднання з низом з високою талією, наприклад, брюками, шортами чи спідницями. Боді також добре виглядає з вільнішим низом, оскільки зазвичай воно облягає фігуру і забезпечує ідеальний баланс.

Боді жіноче з довгим рукавом може виступати як елемент всього костюма або прикриватися жакетом, кардиганом, кофтою.

Боді для офісу – чудовий варіант. Хоча білизну, можливо, не перше, що спадає на думку при виборі робочого одягу, воно чудово виглядає в діловій обстановці. Все, що вам потрібно зробити - це збалансувати вбрання, щоб переконатися, що він підходить для роботи.

Оскільки більшість трикотажних виробів облягають фігуру, шукайте жіноче боді з довгим рукавом природних кольорів. Нейтральний однотонний колір означає, що ви можете поєднувати боді чорне жіноче з довгим рукавом або білизну практично з чим завгодно.

Повсякденні образи – це те, де боді стає верхом витонченості, ви можете носити майже будь-який фасон для повсякденного образу, але ви не помилитеся, якщо одягнете зверху в'язаний одяг, наприклад, кофту на застібці. Боді з довгими або короткими рукавами чудово виглядає з джинсами або шортами.

На відміну від купальника, білизна зазвичай не поєднується зі спортивним одягом. У дитячому гардеробі теж є моделі боді з рукавами, це відомі всім комбінезони та чоловічки. Цей одяг універсальний і зручний для дітей.

Переваги замовлення у магазині Nicoletta

Всі товари в нашому оптово-роздрібному магазині сертифіковані, ми пропонуємо вам вибрати нижню білизну оптом з рукавами з натуральної бавовни. Вона є "дихаючим" матеріалом і добре підходить для такої білизни як майки, трусики, боді, топи. Матеріал здатний підтримувати температуру тіла як влітку, так і взимку, мінімум еластану у складі дозволить набувати форми вашого тіла і добре виводити вологу. Крім того, боді неймовірно міцні, а колір не постраждає від частих прань у машинці-автоматі.

Body-2

Перш ніж насолодитися нашим асортиментом, оцініть переваги замовлення онлайн:

  • уважне обслуговування 24/7, допомога у виборі та консультування;
  • система знижок для постійних покупців;
  • у продажу жіночі труси оптом, топи, майки, боді;
  • оптові ціни та низька роздрібна вартість;
  • пропонуємо те, що носимо самі, тому турецька одяг у нас хорошої якості.
  • гіпоалергенний склад тканин домашнього одягу та спідньої білизни;
  • простота догляду за виробами, відсутність необхідності в прасуванні, хоча боді можна гладити за бажання.

Головною перевагою жіночого боді з довгим рукавом є відсутність горизонтальних ліній, які так не люблять жінки, натомість проглядаються плавні переходи фігури. Це звабливо, і водночас надає впевненості. Крім того, у боді тепліше, ніж у звичайному топі, бюстгальтері чи майці. Зробити правильний вибір та купити боді жіноче з довгим рукавом допоможуть докладні фото товарів та відгуки постійних клієнтів. А ми гарантуємо оперативну доставку товарів Україною та індивідуальний підхід у підборі одягу!

Попередня стаття

Турецькі піжами

Наступна стаття

Мереживне боді