Назва мобільного заголовка телефону

Туніка жіноча літня

Туніка жіноча літня

Літня пора – можливість відпочити, одягнути улюблений та яскравий одяг, в якому буде зручно та легко. Ідеальний варіант оздоблення у спекотні дні – туніка жіноча літня . Це одяг, схожий на подовжену сорочку або щось середнє між сукнею та блузкою. Його можна носити як базову річ, так і поєднувати з іншими елементами.

Найчастіше дами воліють жіночу туніку як вбрання, яке можна надіти на швидку руку, щоб виглядати надзвичайно. Це безпрограшний варіант для тих, кого приваблює легкість та вишуканість у зовнішньому вигляді. Є багато чинників, якими їх розрізняють. У нашій статті ми розповімо вам, якою буває туніка жіноча літня , з якого матеріалу її шиють, а також де можна придбати цей товар від найкращих виробників.

Види тунік

Tunika-1

Будь-яка модниця повинна мати у себе в шафі універсальну річ, яка поєднує в собі практичність сорочки та витонченість сукні. Туніки варіюються в залежності від таких факторів:

  • довжина;
  • розмір ;
  • фасон;
  • забарвлення;
  • фурнітура;
  • сировина;
  • виробник ;
  • сезонність;
  • призначення.

Купуючи літню туніку , потрібно орієнтуватися на свій комфорт. Погодьтеся, в спеку дуже важливо, щоб вона була легкою, повітряною, не викликала роздратування і не сковувала ваші рухи. До того ж, найчастіше її купують для пляжного відпочинку, де її основна функція – захист від сонця. Також такий одяг може приховати недоліки своєї фігури. Якщо ви не встигли схуднути до бажаних параметрів, не проблема, купити літню сукню туніку буде вірним рішенням. Ніхто про це не дізнається, а ваше оздоблення підкорить усіх. Не дарма цей елемент гардеробу називають альтернативним та безпрограшним.

Особливості пошиття літньої жіночої туніки

Жінки зазвичай вибирають елементи гардеробу візуально. Однак не варто забувати і про практичність, і якість . Туніка жіноча літня - суцільнокроєна сукня, яка шиється з:

  • бавовни;
  • льону;
  • атласу;
  • шовку;
  • шифону.

Усі вищезгадані тканини є натуральними. Зазвичай для пошиття літнього оздоблення не застосовують штучні матеріали. Надлишки синтетики не дадуть шкірі дихати, що викликає дискомфорт і відсутність задоволення носіння туніки. Бавовна або льон має властивості поглинати вологу та високий рівень повітропроникності. Для літньої пори це те, що треба!

Головною перевагою є можливість щоденного носіння та невибагливості у пранні. Одяг витримує машинне чищення і зберігає свій презентабельний зовнішній вигляд довгий час.

Вироби з атласу, шовку та шифону найчастіше купують для урочистостей чи вечірнього виходу. Туніка жіноча літня чудово підходить для відпочинку на природі. Струменева тканина надає образу шарм і елегантність.

Фасони літніх тунік

Цікавим фактом є те, що багато жінок відмовляються носити такий вид одягу лише з однієї причини, що не знають, як його правильно носити. Однак єдиного правила про те, що і з чим поєднувати, немає. Вам потрібно орієнтуватися на свій смак та правильно вибрати фасон. Доступно велика різноманітність моделей туніка жіноча літня , що, відповідно, потрібно вибирати в залежності від фігури та зростання дами. За принципом шиття може бути з довгими та 3/4 рукавами, а виріз горловини може бути круглим, квадратним та трикутним.

Стрункі дівчата вибирають приталені варіанти. Туніка жіноча літня може також доповнюватися поясом та бути чітко оформлена виточками. Таким чином, стрункі модниці можуть підкреслити всі свої переваги.

Жінкам із пишними формами рекомендується вибирати моделі вільного крою. Вона зможе відвернути увагу від недосконалостей тіла яскравим забарвленням тканини та ідеально підібраним моделлю. Завдяки різноманіттю цього одягу кожна красуня має можливість виглядати чудово та практично, без шкоди красі.

Пляжні моделі найчастіше виконуються у техніці в'язання гачком, що є альтернативою старому зразку – парео. Туніка жіноча літня може бути з рукавом або без, підлогу або коротке до коліна.

Також є моделі для роботи чи ділових зустрічей. Найчастіше вони прямого крою, без яскравого декору, середньої довжини та універсальної колірної гами.

Чому варто купити літню туніку для пляжу?

Tunika-2

Пляжний елемент гардеробу має низку переваг, які приваблюють кожну модницю. До них відносяться:

  1. Відсутність обмежень за віком. Туніка підходить не тільки дорослим і дамам, що відбулися, але і дівчаткам-підліткам. Суворих правил та інструкцій щодо того, кому можна носити її, немає.
  2. Доступна вартість. Собівартість трикотажу досить бюджетна, тому жінок завжди тішить ціна на туніки. Цей елемент гардероба не меніться і зберігає свій товарний вигляд довгий час.
  3. Комфорт. Вироби шиють із натуральної сировини, яка приваблює своєю легкістю та легкістю у спеку.
  4. Різноманітність моделей. Тут можна обрати одяг як на пляж, так і на роботу. Все залежить від правильно підібраного фасону та кольорової гами.

Туніка жіноча літня - вибір більшості модниць, що збираються на пляж чи прогулянку. При цьому її можна поєднувати з різними речами.

Де придбати туніку від найкращих виробників в Україні?

Магазин Nicoletta – ідеальний вибір для тих, хто любить якість та стиль в одному виробі. Саме тут можна купити літню туніку великого розміру приголомшливих кольорів та стилю. Крім універсального одягу, тут реалізується жіноча спідня білизна в оптовій та роздрібній торгівлі. Ви маєте шанс подивитися реальні фото, зроблені нами, що підтверджує наш багаторічний досвід роботи з фабричними виробами та уважним відношенням до наших покупців.

Всі товари шиються на фабриці у Туреччині. Вони чудової якості, перевіреної роками. На сайті можна прочитати реальні відгуки наших клієнтів, які співпрацюють з нами по опту, а також тих, хто купує спідню білизну, піжами, халати та інше на постійній основі.

Попередня стаття

Мереживне боді

Наступна стаття

Модні турецькі туніки