Назва мобільного заголовка телефону

Парні піжами

Парні піжами

Піжами для сімейної пари – справжня розкіш. Звертаючи увагу на деталі, ви зробите найкращий вибір з погляду тканини, стилю та посадки. Не заощаджуйте гроші на хороший сон і, що ще важливіше, доброго ранку. У зручній парі піжам ви прокинетеся, почуваючись відпочилими і зарядитеся енергією дня.

Парні піжами для чоловіка та дружини, закоханих, а також сімей з дітьми – це стильно та весело. До того ж, одягнувшись однаково, вам захочеться ще більше зблизитися і провести час за спільними розвагами, ніж розбрестись по різних кімнатах. Вибір парної піжами може здатися дрібницею. Підійдіть до шопінгу з усією відповідальністю, начебто вибираєте вечірню сукню. Адже добрий сон залежить від одягу для сну.

З часів Коко Шанель і донині піжама вважається культовим одягом. У ній зручно спати та рухатися, відпочивати в компанії друзів, можна влаштувати піжамну вечірку. Сучасна піжама настільки гарна, що в ній можна виходити на вулицю, не боячись косих поглядів, що й роблять з успіхом знаменитості, шокуючи своїх фанатів. Про те, як вибрати домашнє вбрання правильно, дізнаєтесь прямо зараз.

Трохи історії

Слово «піжама» та однойменний предмет гардеробу мають індійське походження. Переклад цього слова буквально означає «одяг для ніг». Європейці дізналися про домашні атрибути зі Сходу ще в XIX столітті, причому раніше було прийнято носити просторі штани з подібністю до футболки і обов'язково з ковпаком на голові. Одяг шився зі шляхетних тканин.

Переважна більшість жінок того часу продовжували віддавати перевагу нічним сорочкам, справжні леді вважали нижче за свою гідність вбиратися в піжаму. Але роки невблаганно йшли, і жінки переглянули своє ставлення до зручного одягу. Парні піжами в Україні з поставками з Туреччини стали продаватися у великих кількостях із різних матеріалів: атлас, бавовна, шовк, віскоза, махра та ін.

Як вибрати парні піжами

para-2

Як часто ви замислюєтеся над дилемою, чому ви так рідко носите вдома піжаму і з чим це пов'язано? Це може бути банально, але не завжди правильно підбирається розмір. Чоловіча піжама або жіночий домашній костюм має бути вільним, не стискати ні живіт, ні руки, ні плечі. Якщо набір підібраний правильно і добре сидить, не в обліпку, то і захочеться носити його частіше.

Отже, на що звертати увагу, вибираючи парні піжами:

  • комфорт;
  • відповідність розміру одягу статурі;
  • піжамна тканина;
  • стильний дизайн одягу;
  • збіг смаків всіх членів сім'ї.

Асортимент домашніх костюмів зараз дуже різноманітний. У продажу є моделі літні та зимові (махрові), весняні та осінні, новорічні парні піжами. Але найчастіше піжаму вибирають просто за перевагами.

Отже, для спокійного та безтурботного сну підійдуть моделі зі штанами та кофтою, зі шортами та майкою. Другий варіант підійде, якщо в будинку дуже жарко, він актуальний для теплої пори року.

Комплект зі штанами вибирають не тільки для сну, його основна перевага – можливість використання як домашній костюм. Виконуються подібні парні піжами у бавовні, шовку, сатині. Віскозна трикотажна піжама з мереживом підійде для абсолютного комфорту, вона практично не відчувається на тілі. Продаються і велюрові, досить екстравагантні піжами.

Матеріали та дизайнерські особливості

Парні піжами для закоханих відшиваються з різних матеріалів, деякі з них змішані, і ви можете вибрати тканину, що відповідає вашому стилю життя.

Бавовна є поширеним матеріалом, який пропонують турецькі виробники, тому що він легкий і дихаючий. Однак майте на увазі, що ця тканина не дуже добре ізолює тепло. Це може знизити температуру тіла в холодну погоду.

para-1

Фланель популярна завдяки своїй теплоті, але її не можна носити в тепліших умовах через її важкий склад. Непоганий варіант шовку, він з натурального волокна, врівноважує температуру тіла як у прохолодному, так і в теплому кліматі. Зробіть вибір та купіть нижню білизну оптом, яка не дратуватиме вашу шкіру. Коли ви плануєте парну піжаму купити онлайн, знайдіть час, щоб переглянути таблицю розмірів і переконатися, що ви перевірили виміри перед покупкою.

Вибираючи стильний дизайн, краще віддати перевагу простоті та лаконічності. Подумайте, наскільки зручно вам спатиме з наявністю кишень, зайвих гудзиків, застібок та інших елементів. Краще купити комфортний зручний комплект, що складається з парних піж для себе і дитини або чоловіка. Адже якщо під час сну ви постійно поправлятимете одяг, ймовірно, виспатися не вийде.

Парні піжами в інтернет-магазині

Ми пропонуємо поринути в піжамний рай нашого магазину та купити парні піжами. У нас представлений солідний вибір одягу з м'яких та затишних тканин оптом та в роздріб, прохолодних для літа та теплих для зимових вечорів. Усі моделі виконані з мінімумом зайвих деталей, при цьому вирізняються оригінальністю. Наш сайт співпрацює з найкращими турецькими виробниками, а моделі привезені з-за кордону просто нарозхват у наших постійних клієнтів. Відгуки не дадуть збрехати. І цьому є пояснення – це якість пошиття та тканин піжамного одягу. Ми маємо моделі для чоловіків, жінок, дітей.

Завжди орієнтуйтеся на вільний крій, всі парні піжами покликані дарувати комфорт під час сну та відпочинку. Домашня штучка, що обтягує, навіть якщо це атласна піжама з мереживом, не подарує комфортних відчуттів. І все ж сучасні жінки і дівчата примудряються спокушати своїх других половинок, одягнувшись у гарний домашній комплект. Ми не проти, в нашому інтернет-магазині жіночу піжаму можна придбати за вашими запитами, і, звичайно ж, здивувати свого супутника. А найбільш правильний розмір та фасон обов'язково допоможуть підібрати наші консультанти! Вдалих вам покупок та приємних сновидінь у затишних піжамах.

Попередня стаття

Одяг для всієї родини

Наступна стаття

Дитячі піжами