Назва мобільного заголовка телефону

Дитячі піжами

Дитячі піжами

Якщо у 80-ті роки було прийнято доньку влаштовувати спати в нічній сорочці, то зараз пріоритет віддають піжамам для дітей. У них набагато зручніше спати - нічого не змінюється і не заважає гарному сну. У дитячій піжамі дитина не замерзне, навіть якщо розкриється. До того ж у такому спальному одязі дуже затишно та комфортно перебувати у вечірній час доби та вранці, коли прохолодно. У нашому магазині представлені різні дитячі піжами – із шортами або довгими штанами, теплі та легкі, яскраві, однотонні та з симпатичним принтом. Бажаєте створити комфортні умови для сну своїй дитині? Купуйте у нас, ми вас не розчаруємо.

child-1

Як вибрати піжаму дитячу

Існують певні аспекти, на які слід звернути особливу увагу під час покупки. Вони включають:

  1. Підбір правильного розміру згідно розмірної сітки, тому що річ, що обтягує, може сприяти дискомфорту і перешкоджати повітрообміну. Внаслідок цього дитина може отримати тепловий удар.
  2. Враховуйте вік. Цей критерій є ще одним важливим фактором, коли актуальні для покупки дитячі піжами. Для малюків, які навчаються ходити, найкращим вибором будуть комбінезони. Коли ваша дитина підросте і зможе одягатися без сторонньої допомоги, настане час відмовитися від цільного одягу та вибрати піжаму із двох частин. Сліпери-двійки схожі на традиційні дитячі піжами з окремими верхами та штанцями. Обов'язково вибирайте комфортну в носінні піжаму, що легко знімається.
  3. Простота. Найбільше ми хочемо, щоб піжама для дітей була простою. Хоча на ринку текстилю досить багато привабливих пропозицій щодо стильного образу. Однак ви швидко зрозумієте, що чим простіше одяг, тим краще.
  4. Дитячі піжами з двох частин з мінімумом фурнітури та кишень дуже зручні для сну. Верх можна заправити чи залишити навипуск. Зробіть свій вибір на користь простоти, і ви, і ваша дитина будете щасливі.
  5. Зверніть увагу на якість матеріалу та пошиття. Піжами, як дитячі, і дорослі, виготовляються з різних матеріалів чи волокон. Є піжами з синтетики, таких як нейлон та поліестер, а є з натуральних матеріалів, таких як бавовна та шерсть.

Причина, через яку ви повинні враховувати склад тканини, полягає в тому, що різні типи матеріалів забезпечують різний рівень комфорту. Для порівняння дитячі піжами з натуральних волокон зазвичай вважаються зручнішими, ніж синтетичні аналоги.

Серед усіх матеріалів, що використовуються для виготовлення спальних виробів, органічна бавовна вважається найздоровішим варіантом. Нижче наведені властивості бавовни, які роблять дитячі піжами з цього матеріалу найкращим варіантом для дітей різного віку:

  • не містять хімікатів;
  • добре вбирають вологу;
  • приємні шкірі;
  • "дихають";
  • гіпоалергенні.

Вибір піжамного текстилю допоможе позначити різницю між якісним відпочинком та неспокійним сном як для вас, так і для вашого малюка. Обов'язково купуйте якісну піжаму з безпечних тканин, а в даному випадку з натуральної бавовни.

Що на вас чекає в магазині

Звичайно, щоб купити піжаму дитячу в роздріб або оптом, доводиться витратити багато часу. Ми допоможемо заощадити час, адже асортимент наших товарів досить великий. Крім того, до інтернет-магазину постійно завозяться нові речі, і вибір збільшується.

Якість наших виробів залишається на висоті незалежно від вартості. Адже при виборі нічної білизни важливо спиратися не на високу ціну, а саме на властивості матеріалів і пошиття, а також вибирати піжаму на розмір більше, щоб не обмежувати рухи дитини уві сні. Якщо сумніваєтеся, чи замовляти у нас, ось кілька переваг нашого онлайн магазину:

  1. Широкий вибір піжам на будь-який запит та гаманець.
  2. Безліч забарвлень і принтів: смугаста, піжама в клітинку дитяча, в квітковому забарвленні та ін.
  3. Якісне пошиття Туреччини без браку.
  4. Натуральні матеріали, такі як бавовна, фланель, віскоза.
  5. Сертифікована продукція
  6. Зручні способи оплати та доставки.
  7. Оперативне обслуговування.

child-2

У продажу представлені різноманітні комплекти та дитячі піжами – з майками, футболками та шортами, з капрі, а також з кофтинками та штанами. Щоб вибрати відповідну фотографію, просто відсортуйте їх за пріоритетністю. Ви можете здійснити калібрування за кольором, видом знижки, сезонності, популярності, віком дитини, матеріалом. Серед доступних поєднань трикотажу змішаного доступні:

  • повністю натуральні дитячі піжами;
  • бавовна з поліестером;
  • віскоза з поліестером;
  • бавовна та еластан.

Пропонуємо купити дитячу піжаму таких брендів як Nicoletta, Ozkan, Tom John. Впевнені, що ви не розчаруєтесь у них!

Якість обслуговування

Ми не залишаємо поза увагою кожного клієнта інтернет-магазину. Усі піжами для дівчаток та піжами для хлопчиків мають правдивий опис, де вказано розмір, склад тканини, виробник та варіанти забарвлень. Якщо зберетеся придбання в нашому магазині, прочитайте відгуки інших покупців. Це дозволить вам переконатись у правильності свого вибору. Якщо сподобався товар, обов'язково уточніть його наявність і, якщо все гаразд, відкладіть у кошик. Так його буде надійно зарезервовано. А коли вирішите купити піжаму для сина чи доньки, хрещениці чи хрещеника, онука чи онуки, просто заповніть заявку. У разі відсутності товару на складі менеджер люб'язно надасть інформацію про ідентичний аналог.

Ми негайно зв'яжемося з вами для підтвердження замовлення. Товар відправляємо без затримок із нашого боку. Доставка одягу здійснюється по всій Україні. Зі свого боку гарантуємо якість та зручність, трендовий дизайн одягу та звичайно уважне ставлення. Поспішаємо повідомити, що незабаром у нас нове надходження одягу від турецьких виробників . Чекаємо на вас і ваших діток в Nicoletta!

Попередня стаття

Парні піжами

Наступна стаття

Турецькі піжами