Назва мобільного заголовка телефону

Трусики для вагітних – важливий елемент гардеробу майбутньої мами

Трусики для вагітних – важливий елемент гардеробу майбутньої мами

Підготовка до народження малюка – непростий період у житті кожної жінки, і щоб він був комфортним та щасливим, важливо ретельно підготуватися до нього. Жіночі труси , а також інший одяг для вагітних повинні бути якісними, зручними та красивими. А спідня білизна взагалі повинна сидіти на тілі як друга шкіра, не передавлюючи тіло і не викликаючи підвищеного потовиділення. Моделі сучасних трусиків для вагітних виготовляються з гладкого натурального трикотажу і можуть бути різного фасону, але головна їхня функція – м'яка підтримка живота та зняття навантаження зі спини та попереку. Є й інші особливості, про які поговоримо далі.

berem-1

Особливості трусиків для вагітних

Білизна для майбутніх мам, це не просто труси, а спеціальний виріб, який відрізняється низкою характеристик:

  • вони пошиті з м'яких гіпоалергенних тканин із максимально натуральним складом;
  • має підвищену або занижену посадку для дбайливої підтримки живота без передавлювання;
  • не сковує рухів, зручні у використанні;
  • не перешкоджає природному повітрообміну, шкіра дихає і менше потіє;
  • відрізняється широким вибором кольорів та дизайнів, щоб кожна дама змогла вибрати варіант на свій смак.

Придбати зручні трусики для вагітних можна у таких варіантах:

  1. Міні-модель з низькою посадкою розташовуються під животом.
  2. З високою посадкою, що підтримують. З широкою м'якою та еластичною гумкою, а також невеликими вставками з боків та ззаду. Регулюються шириною, залежно від величини живота.
  3. Бандаж: виріб у вигляді широкого щільного пояса з гарним приляганням по животу та попереку.

Дородовий бандаж носять за призначенням лікаря, та його користь безсумнівна. Виріб дозволяє знизити навантаження на хребет, забезпечити делікатну підтримку живота, що росте, в анатомічно правильному положенні, попередити розтягнення м'язів і шкіри живота, запобігти утворенню розтяжок. Він не створює дискомфорту та майже не відчувається на тілі. Жінки, які носять бандаж, менше втомлюються і рідше скаржаться на біль у попереку.

Як вибрати жіночу білизну для майбутньої мами

Вибирати та купувати Жіночі труси для вагітних слід у магазинах, які продають одяг для майбутніх мам. Перш ніж розпочати вибір, необхідно ознайомитися з простими рекомендаціями:

  • виріб має бути високої якості , м'яким та приємним до тіла, оскільки чутливість шкіри під час вагітності помітно підвищується;
  • віддавайте перевагу натуральним матеріалам з “дихаючим” ефектом та гіпоалергенністю: бавовняні труси для вагітних стануть найкращим вибором жінки на цей період і після пологів;
  • слід враховувати те, що стегна і груди постійно збільшуватимуться, а значить, розмір повинен бути більшим;
  • модель трусиків має ідеально сидіти на фігурі;
  • вибирайте приємну вам кольорову гаму: важливо, щоб виріб подобався майбутній мамі;
  • не радимо вибирати вироби з багатими декоративними елементами, які можуть подряпати шкіру.

Трусики для вагітних , як було зазначено вище, необхідно вибирати з натуральних матеріалів, оскільки синтетика сприяють затримці вологи, забезпечуючи сприятливі умови для розмноження бактерій. Зміст еластичної добавки у складі забезпечить комфортну посадку по фігурі. Однак слідкуйте, щоб гумка не була надто тугою: зайвий тиск на живіт неприпустимий.

Необхідний мінімум білизни для майбутньої мами

Під час вагітності жінці потрібно мати білизну, яка буде зручною, практичною і зможе приносити задоволення. Список таких речей невеликий, але його слід придбати заздалегідь:

  • трусики для вагітних з низькою посадкою та завищеною талією;
  • бюстгальтери комфортного крою різних розмірів;
  • затишна тепла нічна сорочка;
  • легка бавовняна або лляна сорочка;
  • м'який утеплений халат;
  • тонкий халат для теплої погоди.

Кожен виріб краще купувати в 2-3 екземплярах та в різних розмірах, оскільки фігура вагітної жінки постійно змінюється. І маючи під рукою такий запас речей, вам не доведеться щомісяця бігати до магазину за обновками.

Де придбати трусики для вагітних

Замовити трусики для вагітних можна онлайн, не виходячи з дому. Для цього потрібно взяти в руки смартфон, зайти до перевіреного магазину та знайти відповідні моделі. В електронному каталозі магазину "Ніколетта" представлені різні моделі жіночої білизни всіх розмірів. Тут майбутня мати може підібрати виріб для будь-якого сезону. Вибір кольорів та дизайнів також великий, що підтверджують відгуки покупців, які ми регулярно отримуємо. Наявність розмірної сітки із зазначенням всіх вимірів фігури дозволяє з першої спроби підібрати та купити труси для вагітних потрібного фасону.

berem-2

Магазин Nicoletta пропонує представницям прекрасної статі в цікавому положенні не лише трусики, а й інший одяг високої якості. У нас замовляють спідню білизну оптом чи в роздріб, все залежить від покупця та його потреб. Усі наші замовники отримують:

  • вироби кращої якості від виробників Туреччини ;
  • широкий модельний ряд одягу для різних сезонів;
  • вигідні умови співпраці для оптових та роздрібних покупців;
  • гарантію на кожну одиницю товару;
  • можливість повернення, якщо продукція з якихось причин не підійшла;
  • якісне фото та детальний опис кожного виробу;
  • лояльну цінову політику

Для оформлення замовлення та уточнення незрозумілих моментів можна звернутися до наших менеджерів-консультантів. Вони із задоволенням допоможуть вирішити будь-яку проблему. Оформляйте замовлення на трусики для вагітних на сайті або в телефонному режимі та отримуйте свою покупку в найкоротші терміни. Доставка кур'єром та пересилання Новою поштою по Україні здійснюються за тарифами, актуальними на день замовлення. Чи не відкладайте важливі покупки на потім. Закупіть спідню білизну та інший одяг на весь період вагітності та насолоджуйтесь цим прекрасним часом у красі та комфорті.

Попередня стаття

Труси з написом жіночі – ексклюзивний подарунок дамі

Наступна стаття

Тепла піжама жіноча – затишок та комфорт на осінь-зиму