Назва мобільного заголовка телефону

Спортивні труси - "мастхев" жіночого гардеробу

Спортивні труси - "мастхев" жіночого гардеробу

Спортивні жіночі труси характеризуються м'якою зручною гумкою, комфортною посадкою і приємним до тіла еластичним матеріалом. Ця спеціальна спідня білизна призначена для тренувань. Воно відрізняється від щоденного рядом особливостей. Для бігу, спортзалу та інших активних занять краще купувати короткі моделі з бавовни з еластичним компонентом. Вони чудово відводять вологу та забезпечують циркуляцію повітря. Вибираючи жіночі труси для спорту, потрібно переконатися, що вони добре тягнуться і щільно облягатимуть тіло. Білизна для тренувань також повинна відповідати типу жіночої фігури та бути потрібного розміру.

Які основні властивості спортивної білизни? Насамперед це властивість вбирати піт, підтримка і комфорт. Якісні труси для спорту впливають на ефективність занять. Також від них залежить і те, чи будуть тренування приносити задоволення. Труси спортивні жіночі купити нескладно, але до вибору слід підходити відповідально, враховуючи ряд особливостей такої білизни.

Критерії відповідності та типи спортивної білизни

sport-1

Жіночі спортивні труси відрізняються від звичайної білизни рядом характеристик. Завдяки їм жінка при виконанні вправ та будь-якої фізичної активності може почуватися комфортно. Розглянемо докладніше вимоги до трусів для спорту:

  • еластичність для забезпечення свободи рухів;
  • гігієнічність та гіпоалергенність;
  • висока якість та щільність матеріалу ;
  • зручний крій та пошиття;
  • високий ступінь прилягання до тіла;
  • ідеально відповідний розмір;
  • відомий виробник, який спеціалізується на випуску спортивного одягу.

Спортивні труси жіночі бувають:

  • класичними (для тренувань);
  • функціональними (для захисту від холодної погоди);
  • компресійним (для корекції фігури).

Якщо ви активні і звикли з комфортом долати будь-які перешкоди, вибирайте шорти жіночі. Вони виручать у будь-якій ситуації, коли потрібно багато рухатись і неможливо зійти з дистанції.

На що звертати увагу при виборі жіночих спортивних трусів

Спортивні жіночі труси слід купувати тільки в перевірених магазинах. При виборі важливо розуміти, що універсальних моделей для тренувань немає. Кожна одиниця жіночої білизни для спорту має свої унікальні властивості. При покупці звертайте увагу на такі моменти:

  1. Матеріал – про переваги бавовняного трикотажу і так відомо, але і якісна синтетика також має свої переваги.
  2. Крій - він повинен ідеально повторювати вигини фігури, не сковуючи рухів.
  3. Шви повинні бути плоскими або взагалі відсутніми, щоб не натирати шкіру при багаторазовому повторенні вправ.
  4. Еластичність – моделі для бігу та інших активностей повинні щільно прилягати та тягнутися, не бути надто м'якими.
  5. Довжина – короткі варіанти більш практичні, вони майже непомітні під одягом.
  6. Розмір – білизну слід підбирати за своїми параметрами, щоб вона не сповзала і не перетискала шкіру, заважаючи нормальному кровотоку.
  7. Бренд – краще віддати перевагу перевіреним виробникам, які роками шиють якісну спортивну білизну.

Хтось вважає, що спортивні труси жіночі для тренувань є надмірністю. Звичайно, можна вдягнути тайтси, шорти, легінси чи спідницю на голе тіло. Або вибрати звичайні трусики для щоденного носіння. Однак це може призвести до потертостей, попрілостей, порушення правил гігієни та інших негативних наслідків. Одяг для спорту служить комфорту та ефективності тренувань. Короткі еластичні труси з бавовни коштують недорого, часто доповнюють їх спортивними бюстгальтерами або топами. Виходить стильний комплект для домашніх занять чи спортзалу.

sport-2

Чому в гардеробі повинні бути жіночі спортивні

В арсеналі сучасної жінки має бути кілька пар спортивної білизни різної щільності та довжини. Якщо ви ще сумніваєтеся в необхідності придбання трусів жіночих спортивних , ось кілька причин для їх покупки:

  • асортимент моделей та дизайнів для всіх типів фігур;
  • актуальний європейський стандарт пошиття;
  • великий вибір колірних рішень;
  • висока еластичність;
  • гіпоалергенність та повітропроникність;
  • наявність всіх розмірів;
  • відповідність вартості та якості виробів.

Навіть під час тренувань, подорожей та активного відпочинку представницям прекрасної статі хочеться відчувати комфорт та свою привабливість. Брендові спортивні труси жіночі допоможуть забезпечити зручність та красу, зробити тренування продуктивнішими, а жінку – більш впевненою в собі.

Де купити спортивні труси жіночі

Для придбання спідньої білизни, такої як спортивні труси жіночі , зверніться до інтернет-магазинів. Зараз покупки в режимі онлайн затребувані як ніколи, адже можна швидко вибрати товар, оформити замовлення та доставку до дверей, за кілька секунд сплатити за покупку.

У магазині Nicoletta можна купити труси жіночі спортивні, як в роздріб, так і великими партіями. Нижню білизну оптом купують власники магазинів та бутіків у торгових центрах. Співпрацюючи з Ніколетою, клієнт отримає:

  • якісну білизну від кращих виробників Туреччини;
  • вигідні умови для роздрібних покупців та опту;
  • великий вибір іншого одягу для жінок;
  • якісне фото та докладний опис кожної одиниці товару;
  • лояльну цінову політику

На сайті Ніколетта кожна жінка може підібрати собі трусики для спорту бюстгальтери до них. Висока якість кожного виробу підтверджується позитивними відгуками покупців. Доступні всі розміри: від найменшого до королівського. Труси жіночі однотонні для різних типів фігур завжди в асортименті. Наявність розмірної сітки дозволяє точно вибрати потрібний виріб, оскільки за законом України нижня білизна обміну та поверненню не підлягає.

Спортивні жіночі труси підійдуть для різних приводів, і не слід відкладати їх покупку на потім. Для оформлення замовлення на сайті або по телефону достатньо зайти до нашого інтернет-магазину або зв'язатися з консультантами. Товар буде доставлено у строк за вказаною адресою.

Попередня стаття

Мереживні труси жіночі ошатні і на кожен день

Наступна стаття

Трусики з високою посадкою