Назва мобільного заголовка телефону

Бавовняні труси жіночі – найкращий вибір на кожен день

Бавовняні труси жіночі – найкращий вибір на кожен день

Вибір спідньої білизни - трусиків і бюстгальтерів - для представниць прекрасної статі є особливим ритуалом, адже тут хочеться врахувати і привабливий зовнішній вигляд, і комфорт, і якість матеріалів. Сучасні жіночі труси виготовляються з різних матеріалів, але для щоденного використання та для сну краще придбати моделі з бавовни. Вибравши правильний фасон, можна носити білизну під будь-який, навіть самий одяг, що облягає, і завжди почуватися на висоті.

Враховуючи рекомендації стилістів, ви завжди вибиратимете лише відповідні за фасоном та розміром жіночі бавовняні труси , щоб почуватися комфортно в будь-якій ситуації.

Види трусів з бавовни для жінок

hlopok-2

Купуючи труси жіночі бавовну , в першу чергу слід враховувати якість матеріалу та його склад. Це забезпечить інтимне здоров'я жінки, зручність та зносостійкість. Ми чудово знаємо, що жіноча шкіра дуже чутлива, тому покупка білизни з натурального трикотажу стане найкращим вибором.

Розглянемо основні моделі жіночих трусиків:

  • Боксерки

Це універсальний варіант у вигляді шортиків. Вони мають середню або низьку посадку та повністю прикривають сідниці. Найчастіше використовуються для занять фітнесом чи спортивних тренувань. Але також у них зручно ходити по хаті, спати. Є лаконічні гладкі моделі або вироби, оздоблені гіпюром.

  • Сліпи

Класичні труси з високою або середньою посадкою, що на ¾ або повністю прикривають сідниці. Для цієї моделі характерні широкі боковини. За наявності синтетичної добавки, виріб має легкий ефект, що стягує.

  • Стрінги

Сексуальна модель, що повністю оголює сідниці. Передня частина стрінгів зазвичай виконана у вигляді трикутника, з боків передбачені гумки, стрічки, зав'язки або смужки різної товщини тканини. Лікарі-гінекологи не рекомендують носити цей вид білизни щодня.

  • Танга

Візуально дуже схожі на стрінги, що відрізняються високою або середньою посадкою, складаються з двох трикутників і бічних перемичок. За рахунок ширшої перпендикулярної смужки позаду виріб не так врізається в шкіру і не викликає такого дискомфорту, як стрінги.

  • Шортики

Закрита модель трусів, але відкритіша, ніж боксерки. Бічні, передня та задня частини розташовані на одній висоті. Такі бавовняні труси можуть мати будь-яку посадку. Вироби бувають гладкими або доповненими мереживом. Різновид цієї моделі - шортики-стрінги - є спереду шортики, а ззаду - стрінги.

  • Бікіні

Модель спідньої білизни виключно з низькою посадкою. Варіанти бікіні залежить від фантазії дизайнерів. Передня частина виробу може бути будь-якої форми; бічні – вузькими чи широкими; задня частина закриває сідниці повністю, на 3/4 або оформляється у вигляді стрінгів. Пляжні бікіні – це плавки у вигляді двох трикутників на зав'язках.

  • Бразиліана

Зручна модель з V-подібним кроєм та характерним швом ззаду. Є комбінацією сліпів і стрингів. Спереду – сліпи, ззаду – стрінги, але сідниці напівприкриті.

  • Трусики для вагітних

Вироби шиють лише з натуральної бавовни з мінімальним вмістом синтетики – до 10-15% еластану, лайкри чи поліаміду. Такі моделі дихають і одночасно підтримуватимуть живіт, знімаючи зайве навантаження з попереку.

Це найбільш ходові моделі жіночої спідньої білизни. І неважливо виберете ви труси бразиліана бавовна, стрінги або шортики, головне - щоб вам було комфортно. Існує кілька причин, чому необхідно купувати натільні речі з котону.

Чому слід придбати бавовняні труси

Незалежно від віку, жінці завжди потрібен комплект трусиків для різних приводів та сезонів. Якщо ви ще сумніваєтеся, ось кілька причин покупки цього предмета інтимного гардеробу з бавовни:

  • приємний до тіла дихаючий, гіпоалергенний матеріал ;
  • великий асортимент фасонів, розмірів та колірних рішень;
  • широкий вибір моделей всім типів фігур;
  • стильні елегантні дизайни на будь-який смак;
  • доступна ціна;
  • наявність у всіх магазинах вашого міста.

Пам'ятайте, що ви жінка! Красива, стильна, витончена. Купуйте красиві зручні жіночі труси бавовну, і відчувайте себе королевою в будь-якій ситуації.

Правила вибору жіночих трусів з бавовни

hlopok-1

Ці прості рекомендації допоможуть купити відповідну спідню білизну для будь-якого випадку:

  • вибирайте моделі з мінімальним вмістом синтетики у складі;
  • виріб повинен "дихати" і мати гіпоалергенні властивості;
  • краще віддати перевагу моделям зі зручною ластівкою з бавовни;
  • білизна має бути якісно пошита: з рівними акуратними швами;
  • визначтеся з моделлю та розміром: трусики повинні добре сидіти, підкреслювати переваги та по можливості приховувати недоліки фігури.
  • вибирайте речі тільки перевірених роками виробників, які шиють гарну, якісну, зручну спідню білизну.

Придбати труси однотонні жіночі або з візерунком - вибір за вами. Але стилісти радять мати як мінімум кілька пар для різних приводів!

Де придбати бавовняну жіночу білизну

Жіночі бавовняні труси – предмет гардеробу, покупка якого потребує особливої уваги. Можна звернутися до офлайн-магазинів. Але якщо у вас немає часу годинами бігати торговими залами супермаркетів і бутіками нижньої білизни, загляньте в інтернет-магазини.

В електронному каталозі сайту Ніколетта можна побачити різні моделі, і розміри жіночих трусиків. Незмінно висока якість, різноманітність відтінків та дизайнів підтверджено численними позитивними відгуками покупців. Завдяки розмірній сітці можна легко вибрати розмір від найменшого XXS до королівського XXXL. Як відомо, згідно із законом України нижня білизна не підлягає обміну та поверненню, тому обирати потрібно з першого разу.

У магазині Nicoletta можна купити будь-які предмети одягу, в тому числі й бавовняні жіночі , як в роздріб, так і оптом від кращих виробників Туреччини та України. Нижня білизна оптом буде цікава власникам бутіків, спеціалізованих магазинів та дропшипперам. Якісне фото та докладний опис кожної одиниці товару, а також оптимальні ціни допоможуть швидко робити покупки. Оформляйте замовлення на сайті або по телефону, уточнюйте незрозумілі моменти у наших консультантів. І носите стильні речі із задоволенням!

Попередня стаття

Жіноча піжама тепла розміру "плюс-сайз" - ексклюзивний подарунок дамі королівських форм

Наступна стаття

Фемілі лук для мами та доньки