Назва мобільного заголовка телефону

Сорочка туніка жіноча

Сорочка туніка жіноча

Сорочка туніка жіноча

Хто не любить гарно одягатися? Гарні речі не залишать байдужими жодну представницю чарівної половини. Найбільшою популярністю у справжніх модниць в Україні користується жіноча сорочка туніка . Важко уявити універсальний зразок, який гармонує з усіма іншими елементами одягу. Одяг шиють із різних тканин, що дозволяє носити улюблений fashion стиль цілий рік. Залежно від кольору крою, можна придбати її для виходу на роботу або неформальної зустрічі.

Tunika-sorochka-1

Розрізняють такі категорії одягу:

  • блузи;
  • сорочки;
  • сукні.

Довжина рукава різна. Популярність набули екземпляри на блискавці, гудзиках, з декоративними вставками: вишивкою, принтом, мереживом та іншими. Асортимент безмежний.

Як вибрати

Жіноча сорочка-туніка давно стала улюбленим предметом базового гардеробу. Сьогодні представлено низку марок, які припадуть до смаку навіть найвибагливішій покупці. Вибираючи продукт, рекомендується враховувати деякі моменти: довжина, розмір . Ідеальна довжина - це ледь закриває сідниці.

Сорочка туніка жіноча має вільний крій, що робить її функціональною, практичною: забезпечується максимальна провітрюваність тіла, свобода рухів, що є актуальним для активних леді.

При виборі рекомендується враховувати особливості фігури: для власниць пишних форм найкращий приталений фасон із зав'язками на талії, струнким дівчатам підійде будь-яка модель. Кожен споживач знайде екземпляр до смаку.

Подібний стиль є ідеальним для щоденного використання. Кому підходить цей образ? Розглянемо докладніше:

  1. Жінкам з недосконалою фігурою. Вільний крій вдало приховує дрібні недоліки: приховує животик, підкреслює округлість грудей. Це дозволяє виглядати стрункішою.
  2. Стрункі леді у ній виглядають дуже стильно, модно. Поєднуючи виріб з іншим одягом, можна вигадати будь-який образ, як для роботи, так і для пікніка.
  3. Для вагітних сорочка туніка жіноча – чудовий вибір для повсякденного носіння. Вона не перетискає, не сковує рухів. Легкий натуральний матеріал забезпечить комфортом у спекотні дні. 

Варто відзначити, що сорочка жіноча туніка представлена в будь-якому забарвленні. Літнє парео виготовляється переважно з яскравих матеріалів із незвичайним декором. Популярною вважається сорочка туніка в клітку , смужку, з оригінальним малюнком. Виробники текстильної промисловості представляють широкий асортимент цієї категорії товарів.

З чим поєднувати

Універсальна річ є доречною для будь-якого заходу. Слід лише носити її правильно.

Різновидів комбінацій з іншими елементами гардеробу безліч. Варто лише правильно вибрати колір, матеріал. Чудово виглядає:

  1. Із джинсами. Практичні джинси – незамінний атрибут будь-якої модниці. Додатково з однотонною блузою вільного крою можна створити стильний образ. Гарно виглядає екземпляр із підгорнутими до ліктя рукавами.
  2. Із брюками. Прекрасний варіант для офісу - біла легка жіноча сорочка туніка з шифоновими брюками. Образ доповнюється туфлями сабо.
  3. З легінсами. Біла бавовняна модель стильно виглядає з чорними легінсами. Стриманий образ підійде для відвідування навчального закладу.
  4. З чорними колготками для худенької, упевненої дівчини. Це чудова цибуля для прогулянки з друзями або походу магазинами. На талії можна закріпити легкий шкіряний ремінь.

Сорочка довга жіноча туніка може бути окремим варіантом. Однак це доречно не завжди. Яскравий стиль можна створити на відпочинку у спекотні дні.

Для власниць апетитних форм передбачені такі зразки: грецька, анорак та модель з довгими рукавами. Подібний варіант вміло приховає недоліки фігури.

На що звернути увагу

Сучасний ринок має величезний асортимент пропозицій. Перед покупкою рекомендується враховувати наступне:

  1. Призначення. Якщо ви збираєтеся носити сорочку окремо, варто віддати перевагу варіанту тонкої тканини: шифон, бавовна, трикотаж. При комбінації з іншими речами рекомендується вибрати фасон із щільних матеріалів.
  2. Кольорова гама. Цей чинник залежить від цього, яких заходів купується товар. Для відпочинку підійдуть зразки із яскравими принтами. Для офіційного виходу краще вибрати стриманий відтінок.

Tunika-sorochka-2

Враховуючи вищевикладене, ви зможете підібрати найкращу варіацію, яка порадує своїм виглядом та практичністю.

Де купити сорочку жіночу туніку

Сьогодні в Україні купити улюблений фасон не становитиме проблем. Все більшої актуальності набувають покупки онлайн. Якісні сучасні продукти представлені в інтернет-магазині Nicoletta. Сайт має приємний інтерфейс, просту навігацію. В електронному каталозі є фото товарів найкращих вітчизняних, іноземних брендів з описом, вартістю. Скориставшись фільтрами, можна знайти однотонні пляжні варіанти з довгим рукавом, сорочка туніка жіноча з капюшоном. Широкий розмірний ряд дозволить відшукати річ власниці будь-яких параметрів.

Виділяють такі переваги покупок на сайті:

  1. Широкий вибір пропозицій. В наявності як однотонні, так і строкаті фасони. Виробники: Україна, Туреччина .
  2. Якість тканини. Предмети пошиті із натуральної тканини. Це дозволяє носити сукню тривалий час.
  3. Доступна ціна. Жіночі туніки можна придбати від однієї одиниці. Є опт. Діють спеціальні пропозиції клієнтам.
  4. Швидка доставка транспортною компанією, що діє, в будь-який регіон України.

У продажу представлена жіноча нижня білизна оптом та в роздріб. Модні моделі високої якості за доступними цінами не залишать вас байдужими. Чесні відгуки вдячних покупців додадуть впевненості у правильному виборі.

Сорочка жіноча туніка стане відмінним доповненням при створенні повсякденного стилю. Виглядати чарівно – просто.

Попередня стаття

Модні турецькі туніки

Наступна стаття

Жіночий халат на блискавці